Rólam

8 éve foglalkozom portré, rendezvény és esküvő fényképezéssel, ebből 5 éve főállásként. Többnyire Egerben és Budapesten dolgozom, viszont munkám révén volt szerencsém fényképezni Finnországban, Portugáliában, Csehországban és Szlovéniában is. Megunhatatlan számomra, hogy folyamatosan fantasztikus emberekkel ismerkedhetek meg és új helyekre utazhatok.

Írj nekem

2008-ban kezdtem el fényképezni hobby szinten, mely gyorsan szenvedéllyé nőtte ki magát. Több profi fotográfus mellett dolgozhattam, így gyorsan beletanultam a szakmába. Először a sport kötött le, azon belül is a downhill, majd jöttek az esküvők, melyekbe azonnal szerelmes lettem. Az esküvők mellett rendezvényeket és konferenciákat örökítek meg. Szeretem, hogy újabb és újabb helyeken érdekes embereket ismerhetek meg a munkám során, miközben képeimmel örömet szerzek nekik. Hiszem, hogy minden egyes megbízás, találkozás egy újabb lehetőség a tanulásra, fejlődésre, ami még érdekesebbé teszi a világot.

 Esküvői fotózás menete

 

  • Kreatív fotózás

Nem hiszek az unalmas, régimódi pózokban, így a természetes pillanatokat, őszinte nevetéseteket fogom megörökíteni. Hárman találunk ennek helyszínt, ahol felszabadultak lehettek a fotózás során. 

  • Készülődés

Szerintem elengedhetetlen része a napnak. Itt felvételeket készítek a részletekről (ruhák, cipők, gyűrűk), a készülődés menetéről, hangulatáról.

  • Szertartások

A szertartásokon minden pillanatot megörökítek: a bevonulást, gyűrűhúzást, a csókot, kivonulást. Fel se fog tűnni, hogy ott leszek mellettetek pár méterre. Ezt követően csinálunk több csoportképet, melyen Ti és az összes vendég szerepel. 

  • Lagzi

Amint végeztünk a szertarásokkal és a csoportképekkel, jöhet a lagzi, ahol a hangulatképeken kívül fényképezni fogom a tortavágást, játékokat, nyitót/menyecske/menyasszonytáncot is. 

  • Jegyes fotózás

Az esküvőtöket megelőző hónapokban készítjük el ezeket, mely olyan lesz, mint egy randi, csak én közben fényképezni foglak Titeket. Kényelmes, csinos ruhában elmegyünk egy városi sétára vagy egy szabadtéri piknikre. Tökéletes alkalom arra, hogy mi is megismerjük egymást és ne idegenként találkozzunk az esküvőtökön.